Casa - Sant Fost de Campsentelles - 387.000€

Descripción

Casa a Sant Fost de Campsentelles, tocant l'ajuntament, és una propietat encantadora i espaiosa de 169m², envoltada d'un preciós jardí de 500m². Aquesta propietat ofereix un entorn tranquil i agradable, ideal per gaudir de la vida a l'aire lliure.

En entrar a la casa, seràs rebut per un acollidor saló amb una encantadora llar de foc, creant un ambient càlid i acollidor per a les nits d'hivern. La cuina, amb una elegant barra americana, és perfecta per a les reunions familiars i els àpats informals.

La casa compta amb quatre dormitoris. També disposa d'un bany complet amb una banyera per a relaxar-te després d'un llarg dia i un lavabo de servei addicional.

Hi ha un safareig per a la col·locació de la rentadora i altres tasques domèstiques. A més, pots gaudir d'una agradable terrassa, perfecta per a prendre l'esmorzar al matí o relaxar-te durant la tarda.

La casa està equipada amb calefacció i aire condicionat, garantint el confort durant tot l'any, independentment de les condicions climàtiques. A més, compta amb una zona de barbacoa, ideal per a organitzar festes i trobades amb amics i familiars a l'aire lliure.

Per a més comoditat, la propietat inclou un traster addicional per a l'emmagatzematge de pertinences i altres objectes.

Características


Referencia
C-4020
Tipo
Casa
Provincia
Barcelona
Población
Sant Fost de Campsentelles
Construidos
179 m2
Parcela
500 m2
Precio
387.000€
Dormitorios
4
Baños
2

Extras


Muy eficiente

Consumo de energía (KW h / m2 año):
Emisiones (Kg CO2 / m2 año):
A
B
C
D
E
F
G
 
 

Poco eficiente

En trámite

Formulario de contacto

NOTA: La información de esta propiedad puede haber cambiado, por tanto no somos responsables de la fiabilidad de la información, por favor contacte con nosotros para conocer las características exactas.